Cirkels is gelanceerd!

Cirkels is gelanceerd!

Cirkels, dat is vanaf 1 januari 2021 de nieuwe naam van de Kringwinkels ECOSO. Eersteklas tweedehands en spullen met een verhaal, dat blijft. Het gaat zelfs nog verder, want Cirkels gelooft voor 100% in circulaire economie. Dat is economie waarbij volop ingezet wordt op consuminderen door te hergebruiken, herstellen en recycleren. Volgens Cirkels kan circulaire economie niet zonder deeleconomie, of anders gezegd: spullen delen. Binnenkort kan je bij Cirkels dan ook spullen lenen in plaats van enkel kopen, want waarom kopen als je kan lenen?

Mensen en spullen voor het leven

Kopen of geven bij Cirkels, dat is goed voor spullen en het klimaat én voor mensen. Iedereen heeft recht op passend werk, met groeimogelijkheden en ontplooiingskansen op maat. Kansen krijgen betekent leren binnen de eigen mogelijkheden en mogen vallen en weer opstaan. Alleen zo is er ruimte om verborgen talenten te ontdekken en ontplooien, om opnieuw te dromen.

ECOSO blijft als moederorganisatie Cirkels ten volle ondersteunen, net zoals dat was toen ze nog Kringwinkels waren. Want Cirkels gaat voluit voor mensen en circulair, net wat ECOSO zo belangrijk vindt. Zo zal Cirkels er mee voor zorgen dat ECOSO nog beter slaagt in haar missie. 

Hopelijk kom ook jij meedraaien met Cirkels en zetten we samen dingen in beweging!